ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

99,9% smo sigurni da čete dobiti isti proizvod kao što je prikazan na slici. Moguće su nenamjerne pogreške kod ulistavanja fotografije na određeni proizvod, ali mogučnost pogreške je veoma mala. Ali u svakom slučaju budite bez brige, mi Vam nudimo mogučnost da u roku 7 dana od dana kupovine vratite proizvod i mi ćemo Vam vratiti novac u cijelosti na Vaš tekući račun bez pitanja.

Za kupovinu na našoj stranici ne morate se registrirati, ali registracijom ćete olakšati popunjavanje podataka pri kupovini i uštedjeti vrijeme, moći ćete pratiti sve vaše kupovine, bit ćete prvi obaviješteni o svim pogodnostima i akcijama. Vaši podaci su sigurni te ih nikada nećemo dijeliti.

Gotovinsko plaćanje
Plaćanje se vrši gotovinski pri preuzimanju robe kuriru koji je istu i dostavio. Sigurnost kupovine osigurava opcija “Otvaranje paketa” što Vam omogućuje da pogledate sadržaj paketa kako bi se uvjerili u ispravnost pošiljke. Ukoliko pošiljka ne sadrži naručene artikle niste dužni preuzeti i platiti pošiljku.

Uplata na žiro-račun
Plaćanje po predračunu možete izvršiti na naš račun u banci. Kada prilikom zaključenja narudžbe izaberete način plaćanja po predračunu, dobit ćete podatke na koji račun treba da izvršite plaćanje. Pošiljka se šalje po primitku uplate. Ovaj način plaćanja uglavnom koriste pravna lica.

Vrijeme isporuke za robu koju imamo na stanju je 24/48h radnim danima. Za svaku pošiljku je naznačena opcija “Otvaranje paketa”, što znači da kupac može otvoriti paket prije preuzimanja, kako bi se uvjerio u ispravnost pošiljke.
Za sve narudžbe preko 200 KM dostava je besplatna!

Registrirati se možete kao novi korisnik tako da izaberete korisničko ime i lozinku te popunite sva potrebna polja o adresi, broju telefona, načinima plaćanja i drugo.

Kada izvršite narudžbu putem našeg web shopa, potvrda o narudžbi će automatski doći na e-mail koji ste naveli u obrazcu. Svaka promjena statusa narudžbe biti će Vam isporučena na isti e-mail. Ukoliko ste registrirani korisnik, evidenciju svojih narudžbi možete pratiti direktno na stranici eAlati.ba u odjeljku Moj račun.

100% GARANCIJA – VRAĆAMO NOVAC

Svu robu kupljenu putem našeg web shopa možete vratite u roku 7 dana od dana kupovine i mi ćemo Vam vratiti novac u cijelosti na Vaš tekući račun bez ijednog pitanja. Uslov za povrat robe je da je roba nekorištena i u originalnom pakovanju bez oštećenja. Prije povrata robe potrebno je izvršiti Najavu za povrat robe tako što ćete nam poslati na mail povrat@ealati.ba kako bi mi znali da ćete je vratiti (razlog nije bitan). Kupac snosi troškove povrata robe do nas.

Izjava o privatnosti

U ime Internet trgovine www.ealati.ba obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima i kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposlenici Internet trgovine www.ealati.ba kao i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti po zakonu Bosne i Hercegovine.

Pitajte nas

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja o našoj internetskoj prodaji, pravima i svemu drugo što Vas zanima. Pitanje možete poslati na mail: info@ealati.ba